Neem contact op

Bel ons op 016 / 40 47 48
of stuur een bericht

Send

016 / 40 47 48

Vragen? Bel ons op

Facebook

Vind ons op Facebook

Dorpsstraat 62

3050 Oud-Heverlee

W-12 hybride verwarmde dameshandschoenen

179,00

Eindelijk is het zover: Gerbing heeft een verwarmde dameshandschoen. De elektrisch verwarmde W-12 dames motorhandschoenen zijn speciaal ontworpen voor de smallere dameshanden. Een opbergvakje in de manchet van de verwarmde hanschoen, maakt het mogelijk om de dameshandschoenen zowel aan te sluiten op de accu van de motor, als aan te sluiten met de draagbare 12 volt batterijen.

De W-12 verwarmde motorhandschoen is de eerste in de collectie van hybride handschoenen die het vakje voor de batterijen niet aan de bovenkant van de pols heeft maar aan de onderkant. Dit in tegenstelling tot de T-12 en de XR-12 waar de batterijen in de bovenkant van de verwarmde handschoenenen. worden ingestoken. De verwarmde lady glove heeft tevens een knokkelprotectie voor extra veiligheid tijdens bij het motorrijden

  • Waterdicht/winddicht en een ademende Aquatext® membraan voor bescherming tegen water en wind.
  • Verstelbare polsband.
  • Het verwarmingsdraad is niet voelbaar door het gebruik van het Nederlandse octrooi op de verwarmingstechnologie.
  • Thinsulate® isolatie en een ruwe voering zorgen voor extra warmte en comfort.
  • Levenslange garantie op de Microwire® verwarmingselementen.
  • Elk paar W-12 verwarmde dameshandschoenen voor op de motor, wordt geleverd met een accukabel en een junior controller.
  • Optionele B12V-1400 KIT voor hybride gebruik van de verwarming in de handschoen

Elk paar W-12 verwarmde motorhandschoenen kunnen worden aangesloten op de B12V-5200 of B12V-8000. Let daarbij wel op dat u een normale y-kabel gebruikt, omdat de junior controller niet zal werken indien niet aangesloten op een 12V DC bron (Motor)accu.
Uiteraard is de W-12 verwarmde handschoen voorzien van het gepatenteerde verwarmingssysteem die ook gebruikt wordt in onze andere 12 volt verwarmde handschoenen en de 7 volt verwarmde handschoenen. En uiteraard kan de W-12, net als alle andere 12 volt verwarmde motorhandschoenen worden aangesloten op de Gerbing verwarmde jas.

Bestellen? Neem contact op via telefoon 016 / 40 47 48 of via e-mail chrisdhondt1@telenet.be

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Extra informatie

Selecteer je maat

XS, S, M, L, XL